Harva meistä on rautaa – mutta FREDERIK on terästä!

Haastattelussa FREDERIK Gran Canarialla - kanariaTV.fiHaastattelussa FREDERIK Gran Canarialla - kanariaTV.fi

Laulaja Frederik on teräksisessä vedossa, ja Gran Canarialla suositumpi kuin ehkä koskaan. Keikoilla lentelee yhä pikkuhousuja, ja yleisö (sekä miehet että naiset) joraa Volgaa villinä ja vapaana. Meno on iloisen kiihkeää ja innostunutta – mikrofonin molemmin puolin. Artisti Frederik mainitsee haastattelussa ensimmäisenä nakurannan. Hetken kuluttua yksityisminä Ilkka Sysimetsä kertoo vieneensä Kanarialta Suomeen kasvinalkuja jotka säntillisesti juurruttanut vesilasissa  …vai tunnustaako viherpeukalonsa sittenkin Tomppa Jonesiakin machompi Junttidiskon kuningas Frederik? kanariaTV.fi

Gran Canarialla Frederik keikkailee usein Ulvovassa Myllärissä (Puerto Rico) ja Inglesin Iskelmäbaarissa (seuraa ilmoittelua Facebookista).  Suomessa Finnhittien Kuninkaat -kiertue (Frederik, Danny ja Tapani Kansa) jatkuu taas kesällä 2018.

Lisätietoja: Frederikin kotisivut,   Frederikin biografia/Pomus/Veikko TiittoMitä Kanariaan liittyvää Ilkka Sysimetsä lupasi vaalikiertuehaastattelussa Gran Canarialla v. 2015? ”Frederik ja eduskuntavaalit 2015”